Vinter vegetar dip

BAKTE ROTGRØNNSAKER & CASHEWNØTT DIP

Ingredienser

2 gulrøtter
300 g butternut squash eller gresskar
1 pastinakk
100 g cashewnøtter
3 fedd hvitløk
1 dl olivenolje
En halv sitron
Salt

Slik gjør du

Skrell og del grønnsakene i strimler, ikke for store. Strø dem utover et bakebrett og bland inn olje, cashewnøtter og et par gode klyper salt. Bak blandingen i 30 minutter i ovnen på 200 C. Mos det hele sammen med en stavmikser og smak til med saften fra en halv sitron og salt.

Server varm eller kald sammen med Sigdal knekkebrød. Herlig som aperitiff sammen med god drikke, eller næringsrik snack i hverdagen. Dippen holder seg god en ukes tid i kjøleskapet.

Se film:

INSPIRASJON

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Cannot add access token directly to the shortcode.
Due to recent Instagram platform changes, it's no longer possible to create a feed by adding the access token to the shortcode. Remove the access token from the shortcode and connect an account on the plugin Settings page instead.

Error: There is no connected account for the user 1272061206 Feed will not update.

FØLG OSS:

Personvernerklæring