Biffgryte

Oppskrift

Dette trenger du

800g biff, i terninger 3 gule løk 5 hvitløksfedd, skivet 1 rød chilipepper, skivet med frø 2 laurbærblad 1 ts fennikelfrø 1 ts tørket oregano 1 ts røkt paprika 2 ts malt koriander 2 ts malt spisskummen 3 ss tomatpuré 3 dl vann 3 ss kalvekraft En klype salt, etter smak 1 ss soyasaus

Slik gjør du

  1. Renskjær kjøttet for sener og skjær det i gryteklare biter.
  2. Skrell og grovhakk løk og hvitløk. Skyll og skjær chilipepperen i skiver.
  3. Brun kjøttet i olje i en gryte til det har en fin stekeskorpe. Tilsett løk, chilipepper, krydder og tomatpuré. Surr i ytterligere ett minutt.
  4. Tilsett vann og kalvekraft, og sørg for at kjøttet er dekket. La gryten småkoke på middels varme i ca. 3 timer, til kjøttet er mørt og gryten har tyknet. Smak til med salt.
  5. Server med knekkebrød ved siden av. Vel bekomme!
No items found.
No items found.