Kål med burrata

Oppskrift

Kål med burrata, persille, solsikkefrø og Sigdal Knekkebrød

Dette trenger du

1 kål 200g burrata En håndfull fersk persille, hakket 2-3 ss solsikkefrø 2-3 skiver Sigdal knekkebrød 2-3 ss olivenolje Salt og pepper etter smak

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225°C (200°C med varmluft). Skjær kålen i båter og legg dem i en ildfast form. Drypp over olivenolje og krydre med salt. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter.
  2. Rist solsikkefrøene i en tørr panne til de blir gyldne.
  3. Legg den stekte kålen på en tallerken, riv burrata over, og dryss med hakket persille og ristede solsikkefrø. Knekk knekkebrødet i biter og arranger det rundt retten.
  4. Drypp over olivenolje, pynt med ekstra persille, og server umiddelbart med knekkebrødet. Vel bekomme!
No items found.
No items found.