Eplekompott

Deilig frisk dessert med crunch

Ingredienser

6 Store epler
2 Ss vann
100 g sukker
1 Vaniljestang
150 g Haakket Sigdal Helsprøtt knekkebrød
Speltflak og gresskarkjerner
50 g hakkede nøtter etter eget valg
Ca. 2 dl Kremfløte

Slik gjør du

Skrell og skjær eplene i små biter. Kok eplene med vann, sukker og frøene fra vaniljestangen til eplene er myke. Avkjøl.
Bland knekkebrød og nøtter. Rist blandingen lett i en stekepanne med litt sukker.
Visp kremfløten med litt sukker.
Legg eplekompott og knekkebrødblanding lagvis i serveringsglass. Avslutt med vispet krem.

Se film:

INSPIRASJON

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Cannot add access token directly to the shortcode.
Due to recent Instagram platform changes, it's no longer possible to create a feed by adding the access token to the shortcode. Remove the access token from the shortcode and connect an account on the plugin Settings page instead.

Error: There is no connected account for the user 1272061206 Feed will not update.

FØLG OSS:

Personvernerklæring