Appelsin og fenikkel salat
Appelsin og fenikkel salat
Herlig salat med crunch, til forrett eller tilbehør til fisk og hvitt kjøtt.
2-4 porsjoner:
2 appelsiner, gjerne en mix av blodappelsin og gul appelsinw
1 fennikel
1 ss honning
4 ss olivenolje
salt+pepper
Sigdal salatcrunch:
4 skiver sigdal
1 ss honning
1 ss kokosflak
1 ts salt
Knus Sigdal knekkebrød på et stekebrett kledd med bakepapir og hell over honning. Gi blandingen et dryss av salt og kokosflak. Rist herligheten i ovnen på 180 grader i 10 minutter, til den har en lett gyllen farge.
Skjær skallet av appelsinene og kutt fennikel og appelsin i tynne skiver som du legger lagvis på et serveringsfat. Dress opp salaten med en mix av honning og olivenolje. Og tillslutt topper du den med en god håndfull Sigdal salatcrunch.
Error: There is no connected account for the user 1272061206 Feed will not update.