Appelsin og fenikkel salat

Herlig salat med crunch, til forrett eller tilbehør til fisk og hvitt kjøtt. 

Ingredienser

2-4 porsjoner:
2 appelsiner, gjerne en mix av blodappelsin og gul appelsinw
1 fennikel
1 ss honning
4 ss olivenolje
salt+pepper

Sigdal salatcrunch:
4 skiver sigdal
1 ss honning
1 ss kokosflak
1 ts salt

Slik gjør du

Knus Sigdal knekkebrød på et stekebrett kledd med bakepapir og hell over honning. Gi blandingen et dryss av salt og kokosflak. Rist herligheten i ovnen på 180 grader i 10 minutter, til den har en lett gyllen farge.

Skjær skallet av appelsinene og kutt fennikel og appelsin i tynne skiver som du legger lagvis på et serveringsfat. Dress opp salaten med en mix av honning og olivenolje. Og tillslutt topper du den med en god håndfull Sigdal salatcrunch.

 

INSPIRASJON

FØLG OSS: