Smak våre autentiske knekkebrød spekket med frø, kjerner og fullkorn.

Sigdal Bakeri

Vi er det lille, norske bakeriet som skal lede an i å skape ekte og rene kvalitetsprodukter - til Norge, og resten av verden.

Les mer

Nyhet!

Disse sprø chipsene, laget i Norge av tynne skiver rug-surdeigsbrød, er perfekte med røkt laks, lokale oster, som krutonger i salat eller som en snack alene.

Les mer

Gjør deg klar for høsten

med disse oppskriftene
Se flere oppskrifter

Glutenfritt

Våre glutenfrie knekkebrød, laget i Norge, er 100 % naturlige og fylt med næringsrike kjerner og frø som gir en utmerket kilde til både fiber og protein. Alle våre knekkebrød er veganske, unntatt havreknekkebrødet, som er vegetarisk. Dette smakfulle glutenfrie alternativet lar deg nyte kvalitet og næring i hver sprø tygg, samtidig som du støtter norsk produksjon.

Se våre glutenfrie produkter