Appelsin og fenikkel salat
Appelsin og fenikkel salat
Herlig salat med crunch, til forrett eller tilbehør til fisk og hvitt kjøtt.
2-4 porsjoner:
2 appelsiner, gjerne en mix av blodappelsin og gul appelsinw
1 fennikel
1 ss honning
4 ss olivenolje
salt+pepper
Sigdal salatcrunch:
4 skiver sigdal
1 ss honning
1 ss kokosflak
1 ts salt
Knus Sigdal knekkebrød på et stekebrett kledd med bakepapir og hell over honning. Gi blandingen et dryss av salt og kokosflak. Rist herligheten i ovnen på 180 grader i 10 minutter, til den har en lett gyllen farge.
Skjær skallet av appelsinene og kutt fennikel og appelsin i tynne skiver som du legger lagvis på et serveringsfat. Dress opp salaten med en mix av honning og olivenolje. Og tillslutt topper du den med en god håndfull Sigdal salatcrunch.